Wie zijn wij

Wij willen ons graag aan u voorstellen:
Reflex Computers staat voor meer dan 25 jaar ICT-ervaring in het midden- en kleinbedrijf oorspronkelijk uit Amsterdam. In 2009 zijn wij verhuisd naar nieuwbouw in Zwanenburg.

Reflex is een onafhankelijke, solide partner voor levering van PC hardware en randapparatuur en voor systeembeheer werkzaamheden op locatie.
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk zeer ervaren en gemotiveerd.

“Ontdek wat Reflex voor uw onderneming kan betekenen!”

MKB-keyboardPartners in ICT voor het MKB: letterlijk!
In elk ambitieus bedrijf speelt ICT een steeds grotere rol. Reflex zorgt ervoor dat een optimaal rendement behaald kan worden en uw werknemers efficiënt en prettig kunnen werken. Naast de juiste hard- en software hechten wij grote waarde aan optimale ondersteuning in de vorm van persoonlijk advies, een goed bereikbare service-desk en doelgerichte trainingen. Daarom is Reflex letterlijk een partner die de klanten bijstaat in automatisering, informatievoorzieningen en communicatie.

HIS carzorge partner: “ervaring telt”
(H)uisarten (I)informatie (S)ystemen, een onderdeel in de ICT waar onze jarenlange ervaring met passende en kwalitatieve hardware gecombineerd wordt met kennis van de veel gebruikte HIS programma’s bij huisartsenpraktijken.
Tezamen met onderhoudscontracten met korte respons tijden voor aanwezige hardware en ultramodern en snel remote systeembeheer vanaf onze goed bereikbare service-desk, zorgt dit voor een uitstekende en zeer gewaardeerde ondersteuning voor de ICT in de huisartsenpraktijk.

Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Via het menu: “onze gegevens” vindt u alle details of maak gebruik van onze “contact” pagina en stuur ons direct een bericht.